Welkom!

In het Atelier laat Tine je de warme sfeer voelen van vilt en ecoprint, haar twee passies sinds vele jaren. Het voelt er aan als een sprookjesachtige cocon waarin je van alles ontdekt.

Gordijnen, tafellakens, lampjes, en sjaals met natuurlijke bladprints, rare organische vormen in allerlei kleuren. Haar creaties zijn authentiek en persoonlijk en moeten van dichtbij gezien en aangeraakt worden. Alle weefsels en creaties zijn natuurlijke weefsels.

De kledij die ze print kan zowel nieuw als tweedehands zijn. Tine pakt in eenzelfde beweging de weggooicultuur in onze maatschappij aan door tweedehandskleding te restylen met unieke ecoprints.

Je kan hier kiezen welke prints je wilt laten maken op eigen kledij of op nieuwe natuurlijke weefsels, zoals gordijnen en tafellakens. Tine werkt dus ook in opdracht.

Tine is lesgeefster vilten en ecoprinten. Ze geeft je uitleg over de unieke technieken. Die gaan door in haar eigen tuin of elders. Schrijf je in voor een bepaalde workshop via deze website.

Indien jij interesse hebt kan je haar zelfs inhuren om een workshop te geven in jouw persoonlijke tuin!

Iedereen die interesse heeft is van harte welkom bij Atelier Elfenstof. Of spring gewoon eens binnen als je in de buurt bent.

Contact & adres